WIE ZIJN WE?

CAM00068

 INSCHRIJVEN OP BLACKBOARD ONDER WERKPLEKBEWAAM, BEROEPSPRAKTIJK EN REFLECTIE kwartiel 2 wpb vt, DAN NAAR GROEPEN.

ZO ZOU HET MOETEN LUKKEN

DE WORKSHOPLEIDERS:

 

dans

Monic Jansen   

DANS/DRAMA/MUZIEK WORKSHOP :

OPEN YOUR HEART, MOVE THAT BODY AND LET YOUR SOUL SPEAK!!!

PODIUMKUNST

Schermafbeelding 2015-05-15 om 19.18.15

Marieke Hagemans

Wat wil je vertellen aan jezelf, aan de wereld, aan het publiek?  Wat is jouw verhaal en hoe geef je dat vorm? Dans drama en muziek zijn de disciplines die je ter beschikking staan met humor of serieus, concreet of abstract. Wij begeleiden jou naar de beste performance die je ooit gaf. 

Groepsleden 

  • Maximaal 15 studenten.
amsterdam

Ronald von Piekartz 

VIDEO WORKSHOP:

OPEN YOUR EYES

Leer de kracht van beelden kennen. Maak een film van 5 minuten met een krachtige boodschap mbt input vanuit jouw minor. Geïnspireerd door het werk van studenten van voorgaande jaren en de herkenning van populaire beeldcultuur om ons heen   maak je een film die tenslotte op onze eigen Saxion Hogeschool festival wordt gepresenteerd. 

Groepsleden 

Maximaal 6 deelnemers.

Schermafbeelding 2015-05-15 om 19.14.38

Loes van Velzen

SCHILDER WORKSHOP:

GROOT SCHILDEREN

Een schilderij is en blijft een fascinerend iets. Je kunt hele verhalen vertellen zonder naar woorden te moeten zoeken. Sterker nog, niet alles in het leven, de wereld kun je in woorden vangen. Het doel van deze week is om je eigen creativiteit te ontwikkelen en je ideeën om te zetten in beelden. Je doet hiermee inspiratie op voor het vormgeven van je eigen onderwijs.

Groepsleden 

  • Maximaal 10 studenten.

HANDVAARDIGHEID WORKSHOP:

             BEELDEN MAKEN

Schermafbeelding 2015-05-15 om 19.09.12

Ruurd hallema

Het mooie van een beeld maken is dat je 3 dimensies hebt. Je kunt er omheen lopen. Waar een schilderij plat is verkennen we nu de ruimte. 

Met al het materiaal dat we maar kunnen „vinden” ,zowel in het handvaardigheidlokaal als in en om de school maar ook bij bv de kringloopwinkel, containers etc. gaan we aan de slag. We gaan letterlijk out of the box denken en werken.We maken grootse gebaren en laten een duidelijk statement zien. Gips, staalplaat en -draad, kartonnen dozen, textiel, pallets etc etc. Werkelijk ALLES kun je gebruiken. Hoe gekker hoe beter.

En als we er ook nog geluiden/muziek mee kunnen maken zou dat helemaal super zijn.

Maximaal 10 studenten

Groepsleden